Α. Γεωργιάδης: Να είστε σεμνοί γιατί μπροστά στην καρέκλα δεν έχετε ιδεολογία και αρχές

Α. Γεωργιάδης: Να είστε σεμνοί γιατί μπροστά στην καρέκλα δεν έχετε ιδεολογία και αρχές

Φωτιές άναψε στα κυβερνητικά έδρανα ο Άδωνις Γεωργιάδης με τέσσερις υπουργούς να καλούνται να τον αντιμετωπίσουν. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε αρχικά στον Πάνο Καμμένο υπενθυμίζοντάς του ένα παλαιότερα tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Ξέρετε τι έγραφε  ο κ. Παπαδημούλης; Ότι μόνο παρανοϊκοί θα έλεγαν ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστεί με έναν χουντοφασίστα όπως ο Καμμένος και τώρα κάθεστε στα ίδια έδρανα». Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί αλλά του αντέτεινε ότι στηρίζει μια κυβέρνηση  που ο Νίκος  Φίλης θέλει καταργήσει αρχαία ελληνικά για να καταλήξει λέγοντας: «Κι έχετε μούτρα να μας κάνετε υποδείξεις;» Ο Π. Καμμένος έσπευσε να απαντήσει αρκούμενος να πει ότι «έχουμε πολύ καλή συνεργασία κι όπου υπάρχουν διαφωνίες τις συζητούμε δεν είμαστε το ίδιο κόμμα είμαστε δύο κι αποφασίσαμε συνεργαστούμε για το καλό πατρίδας».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έμεινε, ωστόσο, σιωπηλός και παίρνοντας εκ νέου τον λόγο εξαπέλυσε σφοδρά πυρά στον Ευκλείδη Τσακαλώτο. «Ο κ. Τσακαλώτος μας έλεγε εδώ ότι το Eurogroup θα έπαιρνε μια ιστορική απόφαση για το χρέος. Και πήρε μια απόφαση που λέει πως τα μέτρα θα εφαρμοστούν αν χρειαστεί. Ζητήστε συγγνώμη για τις ανοησίες που λέγατε πέντε χρόνια εσείς προσωπικά και να μην έχετε ύφος. Βάλτε όρια στο θράσος σας. Να είστε σεμνοί γιατί μπροστά στην καρέκλα δεν έχετε ούτε ιδεολογία ούτε αρχές», είπε χαρακτηριστικά. Ο Υπουργός Οικονομικών με χιούμορ πέταξε την μπάλα στην εξέδρα. «Δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνει αγγλικά. Απλώς δεν κατανοεί το κείμενο», τόνισε.

Η κόντρα με την …μισή κυβέρνηση δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο βουλευτής της ΝΔ επανάφερε ένα παλαιότερο tweet του Υφυπουργού Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ σύμφωνα με το οποίο απειλούσε να διώξει όποιον ιδιωτικοποιούσε τα περιφερειακά αεροδρόμια κολυμπώντας. «Όταν έγραφα αυτά που λέει ο Γεωργιάδης το θέμα ήταν υπό διαπραγμάτευση από την κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων. Εμείς πήραμε μια έτοιμη συμφωνία. Υπάρχει ατέλειωτο κατεβατό όσων έχει πει ο Άδωνις για τη Ν.Δ  και τον Σαμαρά. Θα ανεχόταν ποτέ ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην παράταξή του τέτοιο αντιπρόεδρο;», υποστήριξε ο κ. Κουίκ για να λάβει πληρωμένη απάντηση: Αν ο Καραμανλής γνώριζε ότι ο Κουίκ θα συνεργαζόταν με ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να βγάλει την Ελλάδα από την Ευρώπη θα του έκοβε την καλημέρα»!

Αλέξανδρος Διαμάντης

Διαβάστε Περισσότερα

Ενδοσκοπική Καρδιοχειρουργική

Η νεότερη εξέλιξη στις επεμβάσεις της καρδιάς