«Η ανάπτυξη της οικονομίας, ο περιορισμός της φοροδιαφυγής και η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας "έφεραν" το κοινωνικό μέρισμα», τόνισε, μεταξύ άλλων, σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης για τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αναλυτικά ο κ. Χατζηδάκης είπε στο βίντεο:
«Πού βρέθηκαν άραγε τα λεφτά για τα νέα μέτρα στήριξης; Μήπως ανακαλύψαμε και εμείς κανένα λεφτόδεντρο;», αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνηση στο Tik Tok και σημειώνει:
«Η απάντηση είναι στην ανάπτυξη της οικονομίας. Αλλά και στην προώθηση δύο πολύ σημαντικών μεταρρυθμίσεων:
Οι 11 πρωτοβουλίες για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής, αλλά και η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας.
Όλα αυτά μετατράπηκαν σε κοινωνικό μέρισμα για τους ενοικιαστές, για τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους αναπήρους, για την ενίσχυση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Χαίρομαι που τόσο ως Υπουργός Εργασίας όσο και ως Υπουργός Οικονομικών συνέβαλα προσωπικά στην προώθηση αυτών των μεταρρυθμίσεων.
Είναι μεταρρυθμίσεις που κρατούν σε ανοδική πορεία την οικονομία μας, αλλά συντελούν και στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.
Απέναντι στους πολιτικούς Αη Βασίληδες, εμείς απαντάμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα!».
Δείτε το βίντεο (κάντε κλικ πάνω στην εικόνα):