H επίμαχη έκθεση της Pwc για τη Folli Follie

H επίμαχη έκθεση της Pwc για τη Folli Follie

Το liberal.gr παρουσιάζει την ενδιάμεση έκθεση εκτάκτου διαχειριστικού ελέγχου της Pwc που διενήργησε στην Folli Follie και προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα.

Πρόκειται για μια έκθεση 210 σελίδων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα κατασχεμένα email της εταιρείας με σαφείς αναφορές σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Τα τελευταία φέρεται να στηρίζουν την οικογένεια Κουτσολιούτσου προκειμένου να διατηρήσει τον έλεγχο της Folli Follie και να βοηθούν ώστε να κωλυσιεργούν οι διαδικασίες και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να καθυστερήσει τις έρευνες. 

«Έχουμε ισχυρούς συμμάχους, αρκεί βέβαια και εμείς να τους βοηθήσουμε σε αυτά που μας ζητάνε, έστω και να δίνουμε στοιχεία σταδιακά με μία ροή», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ένα από αυτά, σχετικά με τα πρόσωπα που υποστηρίζεται ότι θα βοηθούσαν την τότε διοίκηση να τρενάρει τις διαδικασίες, προκειμένου να πέσει στα μαλακά η εταιρεία και ενώ είχε ξεκινήσει η διερεύνηση της υπόθεσης. 

Δείτε αναλυτικά την ενδιάμεση έκθεση εκτάκτου διαχειριστικού ελέγχου:

pdf

Υπενθυμίζεται παράλληλα πως υπό έρευνα τίθενται από την Εισαγγελία τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην έκθεση της PwC για την φερόμενη εμπλοκή πρώην υπουργών και βουλευτών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση του αποκαλούμενου «σκανδάλου της Folli Follie» που απέστειλε ο ελεγκτικός οίκος στην ανακρίτρια της υπόθεσης.