Τρέχουμε ασταμάτητα, ανακυκλώνουμε με πάθος!

Τρέχουμε ασταμάτητα, ανακυκλώνουμε με πάθος!

Η INTERSPORT, εταιρεία του ομίλου Fourlis, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης στις 18 Μαρτίου, υλοποιεί για 11η συνεχόμενη χρονιά τη δράση ανακύκλωσης παλιών αθλητικών παπουτσιών, «Τρέχουμε ασταμάτητα, ανακυκλώνουμε με πάθος!».

Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με την RECYCOM και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ανακυκλώσουν τα παλιά τους αθλητικά παπούτσια, είτε σε ένα από τα 63 καταστήματα INTERSPORT, είτε μέσω της online πλατφόρμας. Τόσο για τους επισκέπτες των καταστημάτων, όσο και για τους online χρήστες, θα ισχύσει εκπτωτική προσφορά 20% για την αγορά νέων running παπουτσιών, με τη χρήση του κωδικού RUN20 και αφού έχουν ανακυκλώσει το παλιό τους ζευγάρι σε έναν από τους 3.200 κάδους της RECYCOM.

Στην INTERSPORT, κατανοούμε τη σημασία της βιωσιμότητας για ένα καλύτερο μέλλον και δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος εμπνέοντας αλλά και διευκολύνοντας τον καταναλωτή να συμβάλλει στην προσπάθεια. 

Το 2024, η συγκεκριμένη δράση είχε ως αποτέλεσμα την ανακύκλωση πάνω από 5 τόνων αθλητικών παπουτσιών σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Βουλγαρία, ενώ συνολικά έχουν ανακυκλωθεί περισσότερα από 220.000 ζευγάρια, συμβάλλοντας στη μείωση των απορριμμάτων και στη βιωσιμότητα. Μέρος των παπουτσιών επαναχρησιμοποιείται, ενώ τα υπόλοιπα μετατρέπονται σε πρώτες ύλες, μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Η INTERSPORT συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοβουλίες που απαντούν στις διαχρονικές ανάγκες της κοινωνίας, προωθώντας απλές αλλά ουσιαστικές ενέργειες με στόχο έναν καλύτερο κόσμο.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και εσείς στη δράση, συμβάλλοντας στη μείωση του όγκου των απορριμμάτων και την ορθότερη αξιοποίησή τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση και το ανταποδοτικό όφελος μπορείτε να βρείτε εδώ: Ανακύκλωση Παπουτσιών 2025 | INTERSPORT