Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία άνοιξαν το «χορό» των κινητοποιήσεων

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία άνοιξαν το «χορό» των κινητοποιήσεων

Με συγκέντρωση και πορεία των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις για την 83ή ΔΕΘ.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το thestival.gr, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς μπροστά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και αυτή την ώρα ξεκινούν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πανό των εργαζομένων έχει φωτογραφίες των Τσίπρα, Καμμένου και Πολάκη με τη σημείωση "πατάνε επί δικαιωμάτων". Ένα άλλο πλακάτ αναφέρει: "ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μάπα το καρπούζι". Σημειώνεται ότι η Η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωσή της έχει καλέσει τον πρωθυπουργό στο πλαίσιο της επίσκεψης του να επισκεφτεί ένα από τα νοσοκομεία της Μακεδονίας, για να δει την κατάσταση που επικρατεί.

Αργότερα σήμερα, συγκέντρωση των ένστολων έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 6 το απόγευμα στο Λευκό Πύργο.

Για το Σάββατο τέσσερις είναι οι βασικές συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί. Στο ''Αγαλμα του Βενιζέλου, καλούν στις 6 το απόγευμα, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ και ΕΔΟΘ, ενώ, το κάλεσμα του ΠΑΜΕ είναι την ίδια ώρα στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Μία ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει, στην πλατεία Καμάρας, η προσέλευση ατόμων που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό και αναρχικό χώρο, ενώ όσοι θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία προγραμματίζουν να συγκεντρωθούν, στις 7 το απόγευμα, έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ενδοσκοπική Καρδιοχειρουργική

Η νεότερη εξέλιξη στις επεμβάσεις της καρδιάς