Π. Σκουρλέτης: Ο πρωθυπουργός έμαθε για νεκρούς αφού έφυγαν οι κάμερες

Π. Σκουρλέτης: Ο πρωθυπουργός έμαθε για νεκρούς αφού έφυγαν οι κάμερες

«Ο πρωθυπουργός έμαθε ότι υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για νεκρούς αφότου έφυγαν οι κάμερες από το επιχειρησιακό κέντρο την περασμένη Δευτέρα» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, στο ραδιόφωνο 24/7, χαρακτηρίζοντας αστήρικτη την κατηγορία της ΝΔ ότι η κυβέρνηση απέκρυψε τα θύματα.

«Μόλις επιβεβαιώθηκε η πληροφορία βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ξημερώματα, και ενημέρωσε για τους νεκρούς» πρόσθεσε ο Π. Σκουρλέτης, λέγοντας ότι δεν θα άλλαζε κάτι αν η ενημέρωση γινόταν μία ώρα νωρίτερα, ή μία ώρα αργότερα.

Επίσης, διέψευσε ότι η λεωφόρος Μαραθώνος έκλεισε για αρκετή ώρα, παρά μόνο για 15 λεπτά, την ώρα που η φωτιά περνούσε τον δρόμο.

Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε κίνηση εντυπωσιασμού τη δήλωση του Μάκη Βορίδη στον ίδιο σταθμό, περί διερεύνησης και ποινικών ευθυνών. «Προφανώς και υπάρχουν ευθύνες. Δεν επιζητούμε μια ανάληψη ευθύνης όμως για να λειτουργήσει εκτονωτικά. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν», πρόσθεσε και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι θέλει να κραδαίνει μια υπουργική παραίτηση ως πολιτικό λάφυρο.