Πειθαρχική δίωξη σε Ι. Σαββίδη και ΠΑΟΚ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Πειθαρχική δίωξη σε Ι. Σαββίδη και ΠΑΟΚ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα προκάλεσαν τα γεγονότα που συνέβησαν την Κυριακή στην Τούμπα, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και τα οποία έφεραν την επ'' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος της Super League.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη κατά του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το άρθρο 19, που προβλέπει ακόμα και ποινή υποβιβασμού.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διαβίβασε στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League δίωξη σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 19 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Νωρίτερα, η ΑΕΚ έκανε πράξη την απόφασή της να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη και κατήγγειλε τον ΠΑΟΚ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, προσκομίζοντας ογκώδη φάκελο με στοιχεία, σχετικά με τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής. Ο φάκελος περιλαμβάνει έγγραφα, βίντεο και φωτογραφικό υλικό από το επεισοδιακό ντέρμπι πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

- FIFA: Το Grexit δεν είναι καθόλου μακριά

Διαβάστε Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Λέμφωμα

#LightItGreen: Στα «πράσινα» τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, στο «φως» η Ομόνοια