Την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών από τις Vodafone-Panafon και Wind Ελλάς ανακοίνωσε η Cyta Hellas.
Όπως αναφέρεται σχετικά η Cyta ανακοινώνει ότι η διαδικασία υποβολής δεσμευτικών προσφορών για την κατάθεση δεσμευτικών οικονομικών προσφορών από τις εταιρείες Vodafone-Panafon και Wind Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε., ολοκληρώθηκε με επιτυχία ενώ η αξιολόγηση των οικονομικών παραμέτρων συνεχίζεται με τη βοήθεια εξωτερικών συμβούλων με βάση τη μεθοδολογία που έχει καθοριστεί.
Θυμίζουμε ότι σύμβουλοι της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΑΤΗΚ) για την πώληση της Cyta Hellas είναι οι PwC, Μπερνίτσας Δικηγορική Εταιρεία και Γεωργιάδης & Πελίδης ΔΕΠΕ, ενώ οι δεσμευτικές προτάσεις θα ανοιχτούν, στις 9 Ιανουαρίου 2018.

Προχωρά η διαδικασία για την πώληση της Cyta Hellas
Διαβάστε Περισσότερα
ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE: Bleisure στο αιώνιο Ιόνιο
ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE: Bleisure στο αιώνιο Ιόνιο
10/04/2025 • 18:28
• Επιχειρήσεις