Στη δήλωση ότι Αλέξης Τσίπρας έχει περάσει την έννοια της πολιτικής απάτης σε άλλα επίπεδα προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα στο ρ/σ ALPHA 98.9 με αφορμή τη σειρά εξαγγελιών της κυβέρνησης ενόψει των εκλογών και την παροχολογία της περί διορισμών στο Δημόσιο, οι οποίοι, όπως έκρινε ο κ. Γεωργιάδης δεν πρόκειται να γίνουν.
«Ο κ. Τσίπρας έχει περάσει την έννοια της πολιτικής απάτης σε άλλα επίπεδα. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, για αυτό κάνει όσα κάνει. Έχει πάρει την κάτω βόλτα και δεν του βγαίνει τίποτα. Διορισμοί αυτού του εύρους που ανακοίνωσε δεν πρόκειται να γίνουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
«Η Ελλάδα του '80 που θέλουν όλοι να μπουν στο Δημόσιο έχει πεθάνει. Καταλαβαίνουν ότι δεν γίνεται. Οι 35.000 διορισμοί που ανακοίνωσαν, δεν θα είχαν αποτέλεσμα. Αν γίνονταν αυτοί οι διορισμοί, θα έπρεπε να πληρώνεις διπλάσιο ΕΝΦΙΑ. Ποιος θέλει να πληρώνει διπλάσιο ΕΝΦΙΑ;», συμπλήρωσε.
Σχετικά με την υπόθεση Novartis αλλά και τις υπόλοιπες υποθέσεις στον τομέα της Υγείας, όπως το Ερρίκος Ντυνάν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισήμανε: «Δεν ασχολείται κανείς με την Εξεταστική για την Υγεία. Ενάμιση χρόνο ασχολούνται με εμένα και το ΚΕΕΛΠΝΟ και δεν έχουν βρει τίποτα. Εάν ο κ. Τσίπρας έχει βάλει την κ. Παπασπύρου να σπιλώνει τους πολιτικούς του αντιπάλους, αυτό είναι μείζον πολιτικό ζήτημα».
Σχολιάζοντας τη συμφωνία Τσίπρας - Ιερώνυμου ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για μια συμφωνία με την Εκκλησία που έχει ήδη χαλάσει.
«Δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει με τον τρόπο που παρουσιάστηκε. Κατάφερε να βάλει 10.000 κληρικούς σε κάθε εκκλησία της Ελλάδος, από τώρα και μέχρι τις εκλογές, να μιλούν εναντίον του. Είναι αυτό προς όφελος του κ. Τσίπρα;», υπογράμμισε.
Τέλος, σχετικά με την παρουσία του πρωθυπουργού ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε: «Ο κ. Τσίπρας ήταν προσκεκλημένος στην τελετή λήξεως του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος τελείωσε το 1918. Μέχρι τότε ούτε o Χίτλερ υπήρχε, ούτε o Μουσολίνι. Άρα, η ανάρτησή του στο Twitter ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Όταν όλοι οι ηγέτες κάνουν δηλώσεις για τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και μόνο ένας κάνει για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αισθάνεσαι κάπως περίεργα».
Φωτογραφία intime news