Με τον πρόεδρο της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής των Κοινοτήτων Tanmanjeet Singh Dhesi και μέλη της Επιτροπής συναντήθηκε σήμερα στο Λονδίνο ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας.
Σε ανάρτηση στο Χ ο κ. Δένδιας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Συζητήσαμε για την κατάσταση ασφαλείας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Ανέδειξα τον σταθεροποιητικό ρόλο της Ελλάδας στη νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ».
«Υπογραμμίσαμε», συνέχισε, «τη σημασία του Ηνωμένου Βασιλείου για το ευρωπαϊκό σύστημα ασφαλείας. Συμφωνήσαμε για την προώθηση της κοινοβουλευτικής διπλωματίας των Επιτροπών 'Αμυνας και Ασφάλειας των δύο χωρών. Ενημέρωσα για τη μεταρρύθμιση «Ατζέντα 2030» καταλήγει η ανάρτηση του κ. Δένδια.
Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής των Κοινοτήτων Tanmanjeet Singh Dhesi @TanDhesi και μέλη της Επιτροπής. Μεταξύ άλλων:
— Nikos Dendias (@NikosDendias) February 24, 2025
🔹Συζητήσαμε για την κατάσταση ασφαλείας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.
🔹Ανέδειξα τον σταθεροποιητικό ρόλο της Ελλάδας στη… pic.twitter.com/sLqflJhzdr