Black Box 01/04/2016

Black Box 01/04/2016

-Παρά την αισιοδοξία και την αδιαμφισβήτητη προσπάθεια να κλείσει μέσα στον Απρίλιο η διαπραγμάτευση, πολλά είναι τα σημεία τα οποία είναι σε εκκρεμότητα και πρέπει οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν και ο λόγος δεν είναι μόνον τα «κόκκινα» δάνεια.

-Το φορολογικό φαίνεται να είναι το πιο ώριμο και δουλεμένο. Αντίθετα όσον αφορά το ασφαλιστικό, αλλιώς εννοεί τη συμφωνία η κυβέρνηση και αλλιώς οι δανειστές. Μπορεί να φταίει η τελική πίεση πριν την κατάληξη της συμφωνίας, αλλά φαίνεται ότι η κυβέρνηση θα χρειαστεί να κάνει σημαντικές υποχωρήσεις για να κλείσει τη συμφωνία, οι οποίες υποχωρήσεις έχουν πολιτικό κόστος.

-Και για όποιον τυχόν έχει αμφιβολίες ότι το κλείσιμο της αξιολόγησης απαιτεί σκληρές αποφάσεις για την κυβέρνηση, μόνον τυχαίες δεν πρέπει να θεωρούνται οι χθεσινές δηλώσεις του Ν. Παππά για το ΔΝΤ «ότι αν επιθυμεί να αλλάξει τη συμφωνία, θα πρέπει πρώτον να βγει να το υποστηρίξει δημόσια, να πείσει κοινοβούλια ευρωπαϊκών χωρών να την αλλάξουν και δεύτερον να θεμελιώσει το επιχείρημά του».

-Αλλαγές έχουμε στον διακριτικό, αλλά εξαιρετικά δραστήριο στη χώρα μας… κλάδο αντιπροσώπευσης οπλικών συστημάτων. Οι αντιπροσωπείες αμερικανικών εταιρειών που είχε ο έγκλειστος στις φυλακές πλέον Θ. Λιακουνάκος πέρασαν στα χέρια ανταγωνιστή του που έχει παράδοση στον τομέα με την αντιπροσώπευση γαλλικών εταιρειών οπλικών συστημάτων.

Διαβάστε Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Λέμφωμα

#LightItGreen: Στα «πράσινα» τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, στο «φως» η Ομόνοια