Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη Φωτιά που ξέσπασε σε αποθήκες και υπαίθριο χώρο στον Ταύρο επί της οδού Προφήτου Δανιήλ, το μεσημέρι της Πέμπτης (20/3).
#Πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο επί της οδού Προφήτου Δανιήλ στον Ταύρο Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 30 #πυροσβέστες με 11 οχήματα. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 20, 2025
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει παλέτες και σκουπίδια. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.
Από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας εστάλη μήνυμα 112 στον Ταύρο αλλά και σε γύρω περιοχές, όπως και στο κέντρο της Αθήνας. Το μήνυμα αναφέρει «Σε εξέλιξη πυρκαγιά στον Ταύρο Αττικής. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείστε τις οδηγίες των Αρχών».
Το μήνυμα από το «112»: