Χωρίς περιθώρια για απώλειες τα φαβορί του ελληνικού πρωταθλήματος.
Τριάδα από τη Super League
Shutterstock
Shutterstock

Τριάδα από τη Super League

Χωρίς περιθώρια για απώλειες τα φαβορί του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προηγήθηκε στην έδρα της Οσασούνα, όμως έμεινε με 10 παίκτες και ισοφαρίστηκε με πέναλτι (1-1). Πήραν τις νίκες τα άλλα 2 φαβορί που είχαμε επιλέξει, η Μίλαν και η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά με το «φτωχό» 1-0 και δεν πέρασαν τα Over.

Με το ελληνικό πρωτάθλημα θα ασχοληθούμε σήμερα. Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Ο τίτλος βέβαια θα κριθεί στα ντέρμπι των playoffs. Έχει σημασία όμως η βαθμολογική διαφορά που θα έχουν οι 4 ομάδες που θα προκριθούν σε αυτά.

Χτες η ΑΕΚ, με γκολ στις καθυστερήσεις, κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στην πρώτη θέση και να πάρει και πάλι διαφορά 2 βαθμών από την ΑΕΚ. Λογικά θα περάσει από τις Σέρρες αλλά το «διπλό» του είναι πολύ χαμηλά. Το συνδυάζουμε με το Over 2,5 για να ανέβει η απόδοσή του.

Στο -5 από τον Ολυμπιακό και -6 από την ΑΕΚ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Θέλει μόνο τη νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Βόλο για να μην χάσει κι άλλο έδαφος. Προέρχεται από 3 σερί ήττες, στο Κύπελλο (1-0 από τον Ολυμπιακό), το Πρωτάθλημα (2-0 από τον Άρη) και το Conference League (2-1 από τη Βίκινγκουρ). Μπορεί να βγάλει αντίδραση στο σημερινό ματς. Κι αυτός ο «άσος» είναι χαμηλά και τον συνδυάζουμε με το Over 1,5. Αν προηγηθεί ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να «καθαρίσει» το ματς με ένα δεύτερο γκολ.

Ο ΠΑΟΚ δεν κοιτάζει μόνο μπροστά (-9 από την ΑΕΚ, -8 από τον Ολυμπιακό και -3 από τον Παναθηναϊκό) αλλά και πίσω του! Έχει μόλις 3 βαθμούς διαφορά από τον Άρη και σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας τους χάνει το εισιτήριο για τα playoffs. Η νίκη είναι μονόδρομος στο ματς με την ουραγό (και όπως φαίνεται καταδικασμένη σε υποβιβασμό) Λαμία. Για να έχει αξία ο «άσος» του πρέπει να παιχτεί με το Over 2,5.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

555 (17:00) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ              1+OVER 1,5      1,60

556 (17:00) ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2+OVER 2,5      1,58

607 (20:00) ΠΑΟΚ-ΛΑΜΙΑ       1+OVER 2,5      1,61