Ασφαλιστικό: «Ναι σε όλα» από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ασφαλιστικό: «Ναι σε όλα» από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Έτοιμοι για το «ναι σε όλα» στο ασφαλιστικό εμφανίζονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις ισχυρές πιέσεις που δέχονται από τους ψηφοφόρους τους! Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι δύο μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ο Νίκος Ηγουμενίδης και ο Αθανάσιος Παπαδόπουλος έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα προς το …Μέγαρο Μαξίμου.

Ουσιαστικά τόνισαν ότι δεν εκβιάζονται και δεν απειλούνται από τις ισχυρές αντιδράσεις των αγροτών. Ειδικότερα, ο κ. Παπαδόπουλος διεμήνυσε ότι μολονότι κάποιοι νομίζουν ότι με απειλές θα ανακόψουν το νομοσχέδιο, αυτό δεν θα γίνει. «Όσοι είχαμε ενδοιασμούς το καλοκαίρι, απαντούσαμε ότι κάθε τι άλλο θα ήταν χειρότερο», είπε και προσέθεσε ότι είναι «προτιμότερο να έχουμε επίγνωση των διλημμάτων που μπαίνουν»!

Από την πλευρά του ο κ. Ηγουμενίδης (που έχει υποστεί επιθέσεις από αγρότες) υποστήριξε ότι τέτοιες μεμονωμένες ενέργειες «ούτε εκφράζουν, ούτε προέρχονται από το κίνημα των αγροτών και τις μέχρι σήμερα κατακτήσεις του ευρύτερου κινήματος. Το αντίθετο: Τέτοιες μεμονωμένες ενέργειες δυσφημούν τους αγώνες και στρέφονται ενάντια στο κίνημα». Όπως συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, στην προσωπική του διαδρομή, δεν υποκύπτει σε πιέσεις, ούτε εκβιάζεται. «Όσοι μέσα από την προσδοκώμενη υποχώρησή του επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της Κυβέρνησης απευθύνονται σε λάθος άτομο», κατέληξε.