Ορφέας Γεωργίου: Χυδαία προσπάθεια στοχοποίησης της ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
Eurokinissi
Eurokinissi

Ορφέας Γεωργίου: Χυδαία προσπάθεια στοχοποίησης της ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Για «χυδαία προσπάθεια στοχοποίησης  τόσο της ΟΝΝΕΔ, όσο και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ» από ορισμένους πολιτικούς χώρους κάνει λόγο ο πρόεδρος της οργάνωσης νέων της ΝΔ, Ορφέας Γεωργίου.

Δεν διστάζουν να  χρησιμοποιήσουν τα πρόσωπά μας, για την εξυπηρέτηση της κομματικής τους ατζέντας και την ενίσχυση του αφηγήματος περί δήθεν συγκάλυψης της κυβέρνησης για το δυστύχημα των Τεμπών, τονίζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι προφανές πως για αυτούς ένα τραγικό δυστύχημα που μας πληγώνει μέχρι σήμερα όλους, δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από «σανίδα σωτηρίας» για μία ιδεολογία που στο όνομα της δικαιοσύνης, αποκαλεί τους πολιτικούς της αντιπάλους έως και τον πρωθυπουργό, δολοφόνους και λαθρέμπορους, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, αναφέρει ο κ. Γεωργίου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ορφέα Γεωργίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Τις τελευταίες ημέρες, ορισμένοι πολιτικοί χώροι έχουν επιδοθεί σε μία χυδαία προσπάθεια στοχοποίησης τόσο της ΟΝΝΕΔ, όσο και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, μη διστάζοντας να χρησιμοποιήσουν τα πρόσωπά μας, για την εξυπηρέτηση της κομματικής τους ατζέντας και την ενίσχυση του αφηγήματος περί δήθεν συγκάλυψης της κυβέρνησης για το δυστύχημα των Τεμπών.

Είναι προφανές πως για αυτούς ένα τραγικό δυστύχημα που μας πληγώνει μέχρι σήμερα όλους, δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από «σανίδα σωτηρίας» για μία ιδεολογία που στο όνομα της δικαιοσύνης, αποκαλεί τους πολιτικούς της αντιπάλους έως και τον πρωθυπουργό, δολοφόνους και λαθρέμπορους, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας.

Ας καταλάβουν κάποια στιγμή, πως ο πόνος των συγγενών δεν είναι παιχνίδι. Με τη στάση τους όχι απλά δεν τιμούν τη μνήμη των αδικοχαμένων ανθρώπων, αλλά αντιθέτως, με τις ακραίες ρητορικές και τις ανακρίβειες που διακινούν, τη σπιλώνουν συνεχώς.

Η δικαιοσύνη αποδίδεται από τη Δικαιοσύνη και μόνο. Και στα λαϊκά δικαστήρια που κάποιοι θέλουν να στήσουν εργαλειοποιώντας μία εθνική τραγωδία, απάντηση θα είναι η αποχή μας από τον διχασμό και την τοξικότητα. Άλλωστε στο πλαίσιο ενός δημοκρατικού πολιτεύματος, μπορεί ο καθένας και η καθεμία να εκφράζει ένα καθολικό αίτημα όπως το επιθυμεί. Με την αθλιότητα όμως και τα ψεύδη ώρα να τελειώνουμε.