Παν. Θεσσαλίας: Υψηλή θρεπτική αξία στους βόστρυχους των σταφυλιών
Τα τελευταία έτη έχει αυξηθεί η ζήτηση διατροφικών προϊόντων τα οποία εκτός των θρεπτικών τους ιδιοτήτων έχουν και ευεργετική επίδραση στην υγεία. Μια προσιτή και φτηνή πηγή φυτοχημικών ενώσεων με αποδεδειγμένη βιολειτουργική επίδραση στην υγεία είναι οι βόστρυχοι των σταφυλιών, οι οποίοι αποτελούν παραπροϊόν της αμπελοκομίας και παράγονται σε μεγάλες ποσότητες κατά τη διαδικασία της οινοποίησης.\r\n\r\n