Κορονοϊός: Ποιος παράγοντας αυξάνει τον κίνδυνο για απώλεια όσφρησης και γεύσης
Πολλοί από τους ανθρώπους με κορονοϊό εμφανίζουν απώλεια ή μείωση όσφρησης ή γεύσης. Πράγματι, ως και 80% των ανθρώπων που βρίσκονται θετικοί αναφέρουν ότι τα φαγητά και τα ποτά έχουν διαφορετική γεύση από το συνηθισμένο ή ότι δεν έχουν γεύση ή ότι δεν μπορούν να μυρίσουν καλά. Παρόλο που αυτό διαρκεί συνήθως για μερικές εβδομάδες, υπάρχουν όμως και κάποιοι που εξακολουθούν να μην μπορούν να μυρίσουν σωστά για περισσότερο από 6 μήνες μετά τη λοίμωξη.